Atlas graafmachine AC 90UF

De Atlas graafmachine AC 90UF is ideaal voor werkzaamheden op diverse werklocaties zoals op landbouwgrond, tuinen, voor gemeentelijke engineering en onderhoud van wegen. De graafmachine beheerst over een uiterst precieze bediening en is een compacte binnendraaier die gemakkelijk rond zwenkt bij obstakels waardoor hij makkelijk te gebruiken is in krappe ruimtes.

De comfortabele cabine van de graafmachine heeft airco, geveerde stoel, radio, en stereo geluid voor de optimale graaf ervaring. Ook is er een touchscreen aanwezig in de cabine waarop o.a. de diagnose van de machine en het brandstofniveau te zien zijn.

JVB Machinery - De atlas graafmachine AC90UF

Talloze extra mogelijkheden

Of je deze machine nu koopt of leaset, er zijn nog talloze extra opties beschikbaar. Zo hebben we o.a ervaring met de opbouw van een Trimble Eartworks 3D GPS , maar ook leveren we een breed assortiment hulpstukken, aanbouwdelen of een vet smeer systeem en hebben de juiste partners om ons heen zodat we zelfs de machine in jouw bedrijfskleuren compleet en naar wens af kunnen leveren.

Specificaties

Gewicht8,2 t (rubberen rupsband)
Motor merkYANMAR
Hydrauliek1 variabele pomp
Breedte223 cm
Hoogte270 cm

Meer weten? Bekijk hier alle specificaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Bij JVB Machinery kijken we graag met jou mee naar de best passende mogelijkheden voor jouw klus. Twijfels of meer informatie nodig? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.