Over JVB Machinery

JVB staat voor Joost van Boekel. Aangenaam. Ik heb jarenlange ervaring in de Bouw en Infra wereld en een passie voor machines en gereedschap. Wat een woord he; passie… Om het concreter te maken; in groep 2 verkondigde ik al aan iedereen die het wilde horen dat ik later kraanmachinist ging worden. Dat bedoel ik met passie. Ik hou van mensen die met beide benen stevig in de klei staan. Zo ben ik zelf ook.

Door mijn ervaring weet ik precies waar machines en gereedschap aan moet voldoen. Waarmee ik bouw, infra en hoveniers bedrijven écht verder kan helpen. Goed materiaal, voor de scherpste prijs, met de beste service. Heb je onze producten tijdelijk nodig? Dan lease of huur je ze. Vormt de machine een vast onderdeel van je werkproces? Dan koop je je materiaal bij ons tegen de scherpste prijzen in de markt. Je kan het bij ons ophalen of wij komen het langsbrengen op locatie zodat jij lekker door kan werken.

Bij JVB Machinery voel je je als vakman thuis. Koop, huur, of lease bij JVB Machinery en ben verzekerd van de laagste prijzen en beste service van de regio!

Wij staan 24/7 klaar

Door 24/7 klaar te staan bieden we de klanten de beste service! De klant is koning en daarom staat JVB Machinery voor jou klaar om jou te voorzien van de beste gereedschappen.

Betrouwbare en snelle service

Wij willen het jou als partner, in het dagelijkse werk zo gemakkelijk mogelijk maken, daarom leveren wij niet alleen kwalitatief hoogwaardig gereedschap maar tegelijkertijd ook heldere communicatie. We gaan en staan voor 100% klanttevredenheid.

Alles onder 1 dak

Dit houdt in dat we jou graag ontzorgen op alle gebieden. Of het nu gaan om inkoop, verkoop, huur, financiering of onderhoud.