Atlas graafmachine AC 60UF

De Atlas AC 60UF binnen draaier met een eigen gewicht van 5,63t is uiterst geschikt voor krappe ruimtes en hierdoor multifunctioneel inzetbaar op diverse werklocaties. De graafmachine is uitgerust met een Kubota motor van zeer hoge kwaliteit en heeft een sterk vermogen. De cabine van de graafmachine is voorzien van een airco, geveerde stoel, radio, en stereo geluid voor de optimale werk ervaring. Ook is er een touchscreen scherm aanwezig in de cabine waarop o.a. de diagnose van de machine en het brandstofniveau te zien zijn.

JVB Machinery - atlas graafmachine ac60uf

Talloze extra mogelijkheden

Of je deze machine nu koopt of leaset, er zijn nog talloze extra opties beschikbaar. Zo hebben we o.a ervaring met de opbouw van een Trimble Eartworks 3D GPS , maar ook leveren we een breed assortiment hulpstukken, aanbouwdelen of een vet smeer systeem en hebben zo de juiste partners om ons heen zodat we zelfs de machine in jouw bedrijfskleuren compleet en naar wens af kunnen leveren.

Specificaties

Gewicht5,63 t (rubberen rupsband)
Motor merkKubota
Hydrauliek2 variabele cilinderinhoud pompen, 1 tandwielpomp
Breedte197 cm
Hoogte255 cm

Meer weten? Bekijk hier alle specificaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Bij JVB Machinery kijken we graag met jou mee naar de best passende mogelijkheden voor jouw klus. Twijfels of meer informatie nodig? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.