Geleverde Atlas AC60UF met Trimble Earthworks.

Deze Atlas AC60UF is geleverd aan Van Boekel GMBH. De machine afgemonteerd met een Trimble 3D GPS Earthworks systeem. Een unieke machine doordat deze is voorzien van een systeem op de zwenkgiek.

JVB Machinery - Geleverde Atlas AC60UF met Trimble Earthworks

De meeste machines worden voorzien van een vaste plek voor de GPS-ontvangers zo wordt de zwenkgiek exact op de markering gepositioneerd door dat dit dan het geijkte punt is. Van Boekel wilde echter naar een andere werkwijze waarmee altijd de hoogste nauwkeurigheid bereikt zou worden. Om dit te bereiken is een mast op het zwenkdeel gemonteerd die meedraait met de giek en boven de cabine uitkomt. Hierop worden de GPS-ontvangers geplaatst.

Deze constructie heeft meerdere voordelen: Er wordt altijd de hoogste nauwkeurigheid behaald, de machinist hoeft geen rekening te houden met de markering/ positie van de giek en de gps-ontvangers vormen op deze plaats geen belemmering voor de werkzaamheden!

De aanbouwdelen die we ook geleverd hebben met een CW10 connector, bestaat uit een Epiroc sloophamer een kantelbak met gps-sensor zodat deze ook ingezet kan worden voor graafwerkzaamheden met het werken met gps, puinriek, dieplepel, banaanbak en slotenbak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?