Nieuw in het Atlas assortiment

Hier zijn dan de hydraulisch aangedreven schaarliften. Met werkhoogtes van 8 tot 14 meter. Deze schaarliften bieden uitstekende prestaties en zijn comfortabel en veilig in gebruik en zowat onderhoudsvrij.

JVB Machinery - atlas acsl1412 schaarlift hoogwerker

Stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid

De belangrijkste voordelen van een Atlas schaarlift ten opzichte van traditionele oplossingen zijn veiligheid en snelheid. Vanaf de wijze waarop de schaarliften ontworpen en gebouwd zijn draait alles om stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Zo is de Atlas Schaarlift geschikt voor gebruik zowel in gebouwen als in de open lucht. de hoogwaardige accu’s met lange levensduur zorgen voor een lange gebruiksduur tot opladen. Ze hebben bovendien geen uitstoot en zijn stil voor omgevingen. Met de Atlas schaarlift kun je rijden met het platform op maximale hoogte. Met andere woorden: rijd hem op zijn plaats en je bent in enkele seconden aan het werk.

Benieuwd naar de machines? Bekijk dan snel ons assortiment.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Bij JVB Machinery kijken we graag met jou mee naar de best passende mogelijkheden voor jouw klus. Twijfels of meer informatie nodig. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.